top of page

Explora Girona i la Costa Brava en autocaravana

Explora el territori amb qualsevol de les nostres campers o autocaravanes. Estan ideades per ser com una àmplia casa sobre rodes. Totalment equipades per a gaudir d'unes vacances còmodes i poder descobrir els racons amb més encant de la zona. Rent a Camper and Enjoy!

ELS NOSTRES SERVEIS

Servei de neteja

Pàrquing Gratuït

Accesoris extres

Transfers Aeroport/Tren

Rent a camper and explore!

Lloga una autocaravana i explora!

EXPLORA 

Costa Brava

 

 

La Costa Brava és una extensa zona en la província de Girona (Catalunya), que va des del litoral, amb platges paradisíaques, fins a l'interior, ple de poblets medievals envoltats de fèrtils camps de conreu. Platges paradisíaques com la Platja de Castell, a 20 minuts de Begur, envoltada de boscos de pins.

Més informació a www.costabrava.org

Pobles Medievals

 

 

Pobles medievals com Monells, té dos nuclis diferenciats a banda i banda del riu Rissec; un fortificat al voltant dels jardins de l'antic castell i l'altre presidit per l'església de Sant Genís d'origen romànic, però amb accent gòtic i barroc. Els seus carrers i la plaça destaquen pels seus arcs i pòrtics.
Des de Monells a peu o amb bicicleta a través de camps fruiters podreu arribar fàcilment a altres pobles com Madremanya, Cruïlles, Peratallada, Palau-sator. Aquests poblets medievals configuren una part del paisatge de l'interior de la Costa Brava.

Paisatges bonics

 

 

També podeu recórrer les ruïnes grecoromanes d'Empúries (L'Escala). Un dels jaciments arqueològics més importants de la península Ibèrica, situat al costat del mar, on els grecs es van establir a principis del segle VI abans de Jesucrist i des d'on més tard els romans van iniciar la romanització de la península el segle II aC entre altres coses per la indubtable bellesa d'aquest enclavament.

bottom of page